BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Tuesday

selamat ulang tahun yg ke-20 anis pasped :)

assalamukalaikum dan salam sejahtera .
saya nurul natasha farahanis bt hj.ismail nak ucapkan terima kasih kerana ucapkan selamat ulang tahun kpd anis.
dan terima kasih banyak2 sbb sambut hari lahir anis jugak..
anis bersyukur kerana ramai yg syg kn anis 
anis terharu sgt2 ..
terima kasih hadir dan membahagiakan hidup anis
anis syg semua.

tahun ni anis dah masuk 20 tahun. 
btw : tahun ni anis dapat 4 kek hari lahir :)

kek pertama : dari chong shueh fong , dan JEjaka2 UITM dan UTEM melaka . terima kasih semua :) walaupun kejut anis tgh2 mlm dah tido , ingatkn apa , rupanya ada kejutan . terima kasih fong sbb bli kek utk aku , dan jejaka2 .haha



baru perasan kau tulis "SELAMAT HARI TUA " kurang asam korg ...




kek kedua : nor hidayu bt sulaiman .. TERIMA KASIH syg :) 
keluar2 bilik air terus wish ,  terkejut aku !






kek ketiga : muhd. azfar bin mohd. amran

tengah2 rehat exam , tetiba dari belakang aku dengar dia menyanyi lagu besday sambil jalan kearah aku ...
terharu sgt2 





  







terima kasih you . i selut dengan kerja tangan you sendiri , buat sangkar:)







kek keempat : hanisah bt hj.othman ( ibu ) , adik beradik dan saudara mara...
terima kasih ibu sbb sambut besday kakak/pedped..
kakak syg ibu sgt. pedped doakan ibu tahun ni jgn kuat bebel lg . haha..
terima kasih sambut besday ped  abg , man ..
terima kasih dtg dr jauh kak atih ,kak long n lain2..
terima kasih keluarga hjothman .
sygg semua :)mmuuaahh lah !! hihi

















terima kasih mama azfar . terima kasih bg hadiah dan sambut bersama  :) 





















sesi hadiah :)












terima kasih jugak kt " si penipu " sbb bg anis hadiah ..

-tamat-



masuk cerita pasal bagan lalang ,
hari tu masa cuti raya haji . kami pergi berkelah di bagan lalang ,,, saja berjalan .. 
keluarga anis , keluarga man , dan atih, apak juga awek abg .





















yang ni . memang betul-betul TAMAT . terima kasih kerana sudi
melawat blogger anis ..

" biar kita hidup sederhana , tapi kaya dengan kasih sayang "
" biar orang nak kata apa , janji kita tak kacau orang "

semoga anda jadikan ikatan silaturahim yg pertama . hidup lah dengan kehidupan yg harmoni .
semoga hari2 anda diberkati , harmoni dan dipenuhi dengan kasih sayang . 

anis share kehidupan anis didalam blogger ini , untuk anda2 semua jalinkan kehidupan seperti anis.
walaupun anis hidup sederhana , tapi anis kaya dengan kasih sayang org sekeliling .

terima kasih semua ,. anis bersyukur kerana kehidupan anis cukup sempurna ...