BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Saturday

cuma koleksi vidio



ni je sempat masukkn . hehe . tenet dah lembab .
t giliran masuk kn vidio org lain pulak . 
siap sediaaaaaa =) hashaha

bawah ni vidio aku masa umur 17 tahun , baru lepas SPM 
haha . dlu aku cmni . masa arwah ayah ada .
terencat skit time ni 


pennggggg !! tembak .
vidio ni sama jugak time aku umur 17 tahun 

vidio bawah ni , adik aku dan abg 


vidio yg bwah ni pulak , last bersama arwah ayah , tp aku cut . 
jadi hanya vidio aku saja yang ada .
time ni arwah ayah ajak makan sama . 


bawah ni , vidio abg aku dan adik .
kami rapat dan happy fmly