BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Saturday

SMK 5 - AKTIVITI BULAN PUASA INI

assallammukalaikum dan salam sejahtera.
hai , hari ni anis nak update tentang aktivitii minggu puasa ini .
di kelas , PE5 anis dan rakan2 belajar mewyring MSB , SSB dan FIRE ARLAM .
tetapi fire arlam blm abis buat lg .

alhamdulillah semua bejalan dgn lancar .

mari melihat gambar dengan teliti :) mungkin gambar anda juga ada di sini :) 
















pada 30/7/2013 selasa .
aku ,ayu dan teman2 lelaki berbuka sama.
di alaala muda village .
dekat melaka .

lepas berbuka kami pergi ke hangtuah ( bandaraya melaka ) utk melihat bazar disana.
destinasi akhir kami adalah ION mlysia .
lepak lepas tu balik :)

































RABU 31/7/2013 . aku dan azfar berbuka puasa di rumah nenek dan atuk azfar di TAMPIN , n9.




pada bulan puasa ini jugak ., kolej ada buat aktiiviti .
apa tah nama nya .
berbuka sama2 dan solat bsama2 .
khmais 1/8/2013 4ptg-10mlm












sementara tunggu dak2 kelas anis pergi umh ayu amik upah cat rumah ayu . tp setengah je . hahha
sian ayu kene cat sndri .



mereka adalah awek2 sem bawah anis tapi mereka amik cos it :)



JUMAAT 2/8/2013 
pula berbuka puasa dirumah NILAI . bersama kak atih dan abg zai .







-TAMAT- 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT BLOGGER ANIS .


No comments:

Post a Comment