BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Tuesday

tRip Big fAMiLY to CAMERON HIGHLAND .


assalamukalaikum semua . dan selamat sejahtera ^__^

pada hari ni anis nak buat entry tentang trip big family anis ke CAMERON HIGHLAND .

PERINGATAN  :  1. SEDIAKAN KELAJUAN internet anda 
2. segarkan mata anda 
3. bersabar kerana gambar entry kali ni banyak . harap maklum .





 dari kiri : man , patul , ibu , kaklang , eden , kakngah, ceya , tekwe , eja , makcik ,ikram , kakpain , pidil , anis , azfar .



senarai nama yg menyertai :

bank "er" besar kami iaitu : makcik 

bank kedua kami adalah : makcu ( ibu anis )

setiausaha yg menjalankan tanggungjawab sebagai mguruskan jadual dan sgalanya adalah :

kakngah ( anak makde )


sebagai jurugambar adalah : patul ( abg aku )

tapi masalahnya semua pulak yg jadi juru foto nya . xboleh dielakkan lagi , 

bahawasanya kami semua adalah gila bergambar .

yg terdiri daripada:

1.faridil , 2. 
pada hari jumaat 10.5.2013 - 12. 5.2013 ahad 

bertolak dari NILAI  pukul 2ptg jumaat dan tiba pada pukul 7ptg xsilap 

sampai saja disana , kami pun terus menuju ke penginapan kami 

dan terus mengangkat bagasi dan bersihkan diri .

setelah itu , kami pun turun untuk ke pasar malam .

suhu disana sejuk . penginapan kami terletak ditengah2 pekan .

senang untuk berjalan sana sini .

dari kiri : patul , man , azfar , anis , kaklang , eja , pain , edin , makcik , ikram , ibu , ceya , tekwe , kakngah dan pidil

EHEM2 ! 

sebelum tu , kita mula cerita sebelum bertolak ke cameron .

ni dia gambar semasa bersiap2 dan berkumpul sebelum bertolak :







GAMBAR SETELAH SAMPAI KE CAMERON 


SESAMPAI JE KAT SANA , 

kami pun berkemas dan tunggu 

bank "er " kami ( makcik ) bagi ANGPAU 

haha . kau ada ?? seronoknya ,!!!!! terima kasih makcik .


kami pun berkumpul untuk melihat jadual yg patut kami lawati di CAMERON HIGHLAND . 

nak tgok jugak jadual nya ?? 

meh anis tunjuk : ni lah dia JADUAL FAMILY HJ.OTHMAN ( atuk anis belah ibu )


dan macam biase kalau dgn family ni kuat makan :) utamakan makan .

lepas makan kami pun g pasar malam . 

dan balik makan lagi .
























agak2 siapa yg tido tu ??
hehe . mesti lah anis pasped . 


keesokan harinya pulak , kami pun jalan2 lh mengikut jadual yg dirancang 









































































pape pun semua nya happy !!

aku pun happy sgt2 . nk tau apa?? hahaha

rahsia ^__^ witwit ... muah2 

tamat sudah !! . tatata .

kami pergi dan pulang dengan selamat . alhamdulilah .

terima kasih kpd makcik dan ibu :)

terima kasih sgt2 ..

wasalam ~~~

No comments:

Post a Comment