BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Friday

cerita kedai kopi =) 5/8/2012 - 10/8/2012

salam .
selamat sejahtera =)

kali ni aku nk promot gambar aku gak . hahaha .

ni bermula cerita minggu ni . 
5/8/2012 
berbuka puasa bersama makcik .
ni lah kehidupan aku yg sederhana .
biar rumah xcntik . asalkan cukup makan . =)


lepas tu , aku kne balik hari ahad .
so , trip ke melaka =)
aku ada kelas kul 8malam . hari ahad tu .
huh =,=

then . hari2 seterusnya . aku ada kelas pun kul 9malam - 5.30 pagi .
kaw kaw duuuuuu ...................................................


memang kiteorg dtg belajar wiring . kopek kebel pun..
bagi lh banyak2 ..
biar buat sampai lebam .
bak kata ibu " aku bagi kereta , duit berkopok2 suh kau belajar ! bukan jadi kuli "
haha .






ni lah hasil titik peluh aku .
haha
cantik kn?? pewiittt . puji diri ..
lepas wiring . kompem2 bau masing2 perhhh ! dan muka pasti berminyak ..



ni lah dia , org kene denda , sebab tolong member line kemas barang .
hai tolong pon xleh ke??
lepas tu . bila org lin lambat ., dia boleh ckap " asal xtlg kawan kemas brg?? kata nk blik cepat "
eheh ???
dia yg denda org td . nk mrh plk .
mmg xbetul kot dia ni kn kn ??




azfar n amat sampai tertidur nk tunggu bila lh dpt sahur ...


btw . aku nk ucapkan good luck pada abang aku .
memulakan kelas untuk Photography  ..  i hope ur the best ! best ! best ! lecture .. haha xpyh nk pensyarah sgt lh kn ... pengajar yg terbaik =)




jom tengok ciptaan NYA ..
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.270580416350913.65237.100001968697639&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.270592926349662.65245.100001968697639&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.126393977436225.30263.100001968697639&type=3


antara hasil dari abang =) 



abang .. memang terbaik =)

aku bangga ada abang mcm kau ,

abang belajar di UITM alorgajah business studies - deploma
sekarang amik Ijazah di UITM bandaraya melaka .

abg seorg yg cemerlang =)

=> bowling - peringkat daerah
=> ping pong - peringkat negeri
=> karatedo - tali pinggang hitam peringkat 3

abang seperti aku gak suka cabaran .
hobi dia main bowling , ping pong , menari dan banyak lagi arh .

paling dia suka sekarang ni adalah , mengambil gambar seperti aku .
tapi dia suka amik gmbar ulat , serangga, bangunan dan lin2 .

aku sayang kau abang =) * bangga dpt abg cam kau , wlaupun kau selalu buli aku .



2012 KENANGAN