BOLEH CARI ANIS DI FB : ANIS PASPED . YOU TUBE : ANIS PASPED . KALAU INSTAGRAM SILA PM ANIS DEKAT FB ATAU WHATSAPP 013 311 9297 .

Total Pageviews

Monday

ahad 17..6.2012 - isnin 18.6.2012

cerita si pekerja buruh 
1. azfar - bos 
2. man - kuli 
3. keju - pekeje bawah man 




sambung cerita pasal semalam . 
keesokan pagi nya , man beli pncing baru ooo .
semagat betul diorg ni nk memancing . ni btl2 TEGAR !
lepas ni boleh lh bwk diorg g trip memancing . haha

lepas siap kan joran masing2 , diorg pn memancing , pada hari tu gak fmly man dtg
nk mancing sekali , haha , reramai smua g mncing .

lepas keesokan hari nya , azfar , man , apak n keju pn stat buat keje
membetulkan tempat duduk , keju mesin rumput pd awal pagi , 
dan azfar tukang suruh je . almaklumlah bos.

pekara paling penting bagi keju adalah membakar . hahaha ..
selain tu , mesti aktiviti memancing dan makan durian x tertinggal .


azfar dengan motor baru nya . haha . www 1031 





 si azfar ni org sebok buat keje , dia boleh memain lg , main rakit lh . man sebok bertukang dia g tdo atas kayu tu lh . mcm2 .











terima kasih kepada semua yg sudi melawat blog anis . anis suka mgambil gambar . dan beritahu aktiviti anis setiap hari . dan anis suka berkongsi kehidupan anis kt org lain yg sudi melawat ke blog anis ni . harap korg semua ada kehidupan yg ceria dan enjoy mcm anis jugak ok ? apa yg penting adalah keluarga . walau mcm mana susah , jgn abaikan keluarga dan org tersayang tau . keutamaan anis ada lah keluarga dan org tersayag . anda semua jgn jadikan duit / harta benda yg pertama tau , kalau ada duit tapi xbahagia xboleh jugak . jgn jadi kedekut mahupun PARASIT . kalau ada duit atau pape , kongsi lh selagi boleh . =) sayang org yg syg pada kita tau . hormat pada org yg hormat kita . 


semoga korg semua bahagia dan enjoy dgn kehidupan korg semua =) kerana dirimu bergitu bermakna .


APA YG PENTING : mencuba xsalah untuk merasa . ( bnda yg halal jew tau ! ) 
anis sentiasa memperbaharui kehidupan anis , dan sentiasa fikir bnda apa yg anis nk buat selepas mencuba sesuatu , dan terus fikir semua yg blm anis mencuba . TAHAP INGIN TAHU DAN MENCUBA sesangat tinggi dlm hidup anis , kerana igin mencapai kegembiraan , kepuasan diri dan yelh .. HIDUP hanya sekalikan ?? kalau xcuba rugi tau . asik nk keje , bljr je . smbil2 tu kne jugak sebokkn diri dgn bnda gila . kn kn kn ? 



Pageviews today
20
Pageviews yesterday
64
Pageviews last month
931
Pageviews all time history
4,534



No comments:

Post a Comment